duminică, 11 aprilie 2010

Supă de pui

Din totdeauna mi-a placut supa de pui. Într-o zi am descopert o carte care se numea aşa. Nu era o carte de bucate, dar era o carte din care te puteai hrăni, desigur în mod spiritual vorbind. Ce conţinea această carte: poveşti din viaţa oamenilor, cum au trecut prin diferite întamplări şi greutăţi, boli, pericole, diferite sentimente şi mai ales experienţe cu privire la ajutorul pe care l-au simţit de la Dumnezeu. Cartea este tradusă din limba engleză, dar cred că se pot aduna, aşa cum au făcut autorii acelei cărţi, o colecţie de poveşti şi întâmplări pe care le-au trăit chiar românii.
Este foarte greu să transpui pe hârtie spiritul oricărui moment din viaţa reală. Poveşti pe care le spunem zilnic au necesitat transcrierea lor de cel puţin cinci ori pentru a suna bine în scris aşa cum sună şi în realitate. Când veţi citi aceste rânduri, vă rog uitaţi tot ce aţi învăţat la orele de lectură rapidă. încetiniţi ritmul. Luaţi aminte la cuvintele din inima şi mintea dumneavoastră.
Ce spuneţi, aţi dori să comunicaţi o anumită trăire a voastră pentru ca cei care vor trece la rândul lor prin diferite greutăţi să aibă o idee despre ce ar putea să facă sau despre o alegere mai bună?
Cei care doriţi să împărtăşiţi experienţele voastre vă aştept poveştile, desigur pentru confidenţialitatea datelor e bine să folosiţi alte date decât cele reale. 
Deasemenea cei care au să îmi ofere sugestii în legătură cu această idee le aştept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Părerea ta: